Almere Zaken – Advertentie De Participatiefabriek

Op zoek naar gemotiveerde medewerkers?

De Participatiefabriek lanceert deze week haar nieuwe website: www.departicipatiefabriek.nl

De Participatiefabriek is een werkervaringsproject van welzijnsorganisatie De Schoor in samenwerking met het sociaal domein van de Gemeente Almere. De Participatiefabriek begeleidt werkzoekenden uit Almere bij het maken van  concrete stappen naar een betaalde baan.  Op de geheel vernieuwde website is een aparte pagina aangemaakt waarop de kandidaten zich presenteren aan potentiële werkgevers. Deze mensen hebben een uitgebreid traject doorlopen bij De Participatiefabriek met training, coaching en werkervaringsplekken, waardoor ze nu klaar zijn om weer volop actief te zijn op de arbeidsmarkt. Deze mensen, die tot op heden even langs de zijlijn van de arbeidsmarkt hebben gestaan, kunnen nu, met ondersteuning van De Participatiefabriek de juiste match zijn voor uw bedrijf! 

Op de pagina www.departicipatiefabriek.nl/wij-zoeken-werk/ staan de profielen van uw nieuwe medewerkers, in de zorg, techniek, facilitaire dienstverlening, etc.  

In de huidige krappe arbeidsmarkt moet het toch mogelijk zijn om samen met het bedrijfsleven in Almere deze gemotiveerde en direct beschikbare kandidaten een nieuwe werkplek, en een nieuwe toekomst te bezorgen.