Almere Deze Week – De Participatiefabriek zoekt vrijwilligers voor begeleiding werkzoekenden

De Participatiefabriek zoekt vrijwilligers voor begeleiding werkzoekenden

ALMERE – Ben jij een professional in-between-jobs, zzp’er, gepensioneerd, of zoek je een mooie uitdaging naast je werk? Kom dan donderdagavond 7 juni naar De Participatiefabriek. En ontdek wat jij met jouw talenten kunt doen. De Participatiefabriek is op zoek naar leermeesters, trainers en (taal)coaches.
De Participatiefabriek is een werkervaringsproject van De Schoor. De Participatiefabriek biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt perspectief op werk. Er wordt gewerkt met vrijwillige professionals volgens het beproefde principe ‘leermeester-gezel’. Naast taakgerichte werkbegeleiding vormt het aanbieden van trainingen en persoonlijke begeleiding een belangrijk onderdeel van het traject.

Het project draait mede dankzij de inzet van vrijwilligers, die als leermeester, trainer of (taal)coach hun vakkennis willen delen. De Participatiefabriek biedt deze vrijwilligers naast een mooie ervaring ook een cursusaanbod, contact met vakgenoten en een waardevolle aanvulling op het cv.

Om deze vrijwilligers te laten zien en beleven waar De Participatiefabriek voor staat wordt er een informatieavond gehouden op donderdag 7 juni in Buurtcentrum ’t Kardoes (J.G. Suurhoffstraat 45). Vanaf 17.30 wordt een drankje en een lichte maaltijd geserveerd. Rond 19.30 uur wordt de avond afgesloten.

Aanmelden en programma via www.participatiefabriek.nl/aanmelden. Meer informatie? Mail naar Tilja Muizelaar: muizelaar@deschoor.nl