Vacature – Digi-coach

Vind jij het leuk om mensen nieuwe dingen te leren? Vind je het ook belangrijk dat iedereen kan meedoen in de digitale samenleving? Dan is dit de ideale vacature voor jou!

De Participatiefabriek

De Participatiefabriek begeleidt werkzoekenden uit Almere met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, bij het maken van concrete stappen naar een betaalde baan. Het (terug)vinden van de eigenwaarde door het (her)ontdekken van het eigen talent is daarbij het uitgangspunt.

Onze belangrijkste doelgroepen zijn 45-plussers (locatie Boegbeeld) en mensen met een taalachterstand/statushouders (locatie Kardoes).

Functie omschrijving:

De maatregelen rondom het Corona-virus hebben grote invloed op ons traject. We kunnen beperkte trainingen geven op locatie en ook individuele gesprekken vinden beperkt plaats. Omdat contact onderhouden met onze deelnemers het aller belangrijkste is, blijven wij op afstand nauw betrokken!

Als digi-coach ondersteun jij onze deelnemers in het leren van digitale vaardigheden met behulp van professioneel materiaal. Denk onder andere aan leren werken met Teams, mailen en bestandsbeheer. De begeleiding kan een-op-een of in kleine groepjes. Zodat onze deelnemers ook op afstand betrokken kunnen zijn en werken aan hun digitale zelfredzaamheid.

Vaardigheden

• Coachen en motiveren • Goed kunnen luisteren • Affiniteit met de doelgroep • Zelfstandig kunnen werken • Inlevingsvermogen • Minimaal 4 uur per week inzetbaar

Contact informatie:

De Schoor/Participatiefabriek
J.G. Suurhoffstraat, 45
1413NR Almere

Het betreft hier een vacature op vrijwillige basis!

Organisatievorm: stichting
E-mailadres: participatiefabriek@deschoor.nl
Onkostenvergoeding: Ja